GRAIN D'ORGE - IMMORTELLEdark oak aged In pittoresque Hombourg just across the Belgian border, Brasserie Grain d'Orge brews their traditional Belgian beerstyles. They are UNESCO world heritage for a reason. This dark ale is an excellent example of one of the oldest beerstyles in the world: the "double", more commonly know as a strong dark ale. This malty sweet, dark beer has notes of coffe and caramel. The refined finish comes from the oak casks that these beer has been cured upon. The result are slight aromas of wood and vanilla, a perfect combination with our pork cheeks!
VAN HOPPEN - DUBBELstrong dark ale Gentlemen Jos and Roy from Margraten have been friends from primary school onwards. They tried their first hand at brewing beers in their own kitchen. The result are a couple of beers that are truly beautifully balances. This strong dark ale has slight bitter notes from the toasted malts and a lovely sweet flavour through caramel and molasses.
VAL-DIEU GRAND CRUquadruple This warm, full bodies and powerful beer from the Val-Dieu abbey in Aubel is a joy for the senses. This is a heavy one, filled to the brim with ripe, dark fruit such as plums and bramble. The dark malts ensure some ligt bitter chocolate tones with a hint of coffee. A good combination with a cheese platter of our chocolate dessert.
GRAIN D'ORGE - IMMORTELLE dubbel In het pittoreske Hombourg vlak over de Belgische grens brouwt Brasserie Grain d'Orge traditionele Belgische bierstijlen. Deze dubbel is een uitstekend voorbeeld van één van de oudste bierstijlen ter wereld: de dubbel. Dit moutig zoete donkere bier met tonen van koffie en karamel krijgt een verfijnde afdronk doordat het bier op hout is gelagerd. Het resultaat is een vleugje hout en vanille dat prachtig past bij onze varkenswangen.
VAN HOPPEN - DUBBEL dubbel De heren Jos en Roy uit Margraten zijn al van kleins af aan vrienden. Hun passie voor bier besloten ze eerst in de eigen keuken uit te proberen. Met als resultaat een stel bieren dat geweldig in balans is. Deze dubbel is karakteristiek en toegankelijk. Licht bittere toetsen van gebrande mouten met een mooie zoete smaak van karamel en melasse.
VAL-DIEU GRAND CRU quadrupel Dit warme, volle en krachtige bier van de Abdij Val-Dieu in Aubel is een genot voor de zintuigen. Een zware rakker, vol rijp donker fruit als pruimen en bramen. De donkere mouten zorgen voor licht bittere tonen van koffie. Prachtig als degustatiebier te combineren met bijvoorbeeld een kaasplank of ons chocoladetaartje.